FAQ

Hvordan måler jeg min ringstørrelse?

Der findes mange forskellige metoder til at få målt sin ringstørrelse - se her min størrelsesguide øverst på hjemmesiden. Jeg vil dog altid anbefale, at du får den målt hos en lokal guldsmed eller smykkeforhandler, da det giver det mest nøjagtige resultat. 

 

Hvordan måler jeg min armbånds- og chokerstørrelse 

Du kan finde din armbånds- og chokerstørrelse ved at måle stramt rundt om dit håndled/hals på det tykkeste sted (det vil typisk være oven på håndledsknoglen eller nede hvor halsen slutter). Dertil skal du gerne lægge 1,5 - 3 cm til ved armbånd og ved chokeren er det meget individuelt hvad du skal lægge til afhængigt af hvor tæt den skal sidde. Fx måler mit håndled 15 cm i omkreds, men jeg passer str. 17 cm i armbånd. Faktisk bruger jeg altid mine Panzer armbånd på 18 cm, da jeg godt kan lide at det sidder lidt løst.
I choker bruger jeg længde 38 cm, da jeg synes den har en behagelig længde. Men hvis jeg skal have den til at sidde helt tæt om halsen bruger jeg længde 36 cm.

Jo tykkere armbåndet eller chokeren er, jo mere længde skal du lægge til, da kædens tykkelse tager lidt af længden. Derfor vil fx Store Panzer Armbånd føles en smule mindre end Mellem Panzer Armbånd.

 

Kan jeg købe smykkerne i en fysisk butik?

På nuværende tidspunkt sælger jeg udelukkende mine smykker på min webshop og i mit showroom i Guldsmedgade 28, 1.sal i Aarhus C.
Hvis du har lyst til at besøge mig i mit showroom, er det en fordel at du kontakter mig på forhånd på mail: info@camillebrinch.dk, så vi er sikre på at jeg er tilstede har har de smykker du gerne vil se, når du kommer forbi. Jeg er her typisk kl. 08 - 16 mandag til torsdag og kl. 08 - 15.30 fredag.

 

Hvordan renser jeg mine smykker?

Alle Camille Brinch smykker er lavet af 925 sterling sølv, hvoraf nogle derefter bliver forgyldt med 18 karat guld. Sølvsmykkerne vil derfor som et led i en naturlig proces kunne oxidere (blive mørk/sort) eller gullig med tiden. De forgyldte smykker vil med tiden falme, og støv samt andet skidt vil kunne sætte sig på dem - specielt mellem leddene hos Panzer-smykkerne. Dette kan renses af med få simple tricks:

Trick 1 – Smykker af sølv:

Du skal bruge:

- En skål (der kan tåle kogende vand)

- Sølvpapir

- Salt

- Kogende vand

Fremgangsmåde:

- Rul fem kugler sølvpapir, og læg dem i skålen.

- Tilsæt herefter 2 tsk. salt og det kogende vand.

- Til sidst tilsættes smykket.

Bevæg smykket med en ske, så væsken kommer overalt på smykket. Lad det ikke ligge for længe.

Tag så smykket op og skyl grundigt efter med varmt rindende vand.

Tip: du kan følge trick 2 efter, for at få det bedste resultat.

 

Trick 2 – Sølv og forgyldte smykker:

Du skal bruge:

- En skål

- Opvaskemiddel evt. Vel ultra

- Varmt vand

- En blød tandbørste

- En ren blød klud/viskestykke

Fremgangsmåde:

- Hæld en smule opvaskemiddel og varmt vand i en skål.

- Læg smykket ned og vent ca. 30 sekunder.

- Børst lige så stille med den bløde tandbørste i cirkelbevægelser for at fjerne snavs.

- Vask herefter smykket grundigt med rindende vand.

-Til sidst tørres smykket grundigt med en blød klud.

 

Hvis du stadig har problemer med, at dine smykker ser mørke og triste ud, er du mere end velkommen til at skrive til mig på mail info@camillebrinch.dk med emnefeltet “mit Camille Brinch smykke er stadig mørkt.”, hvor du i mailen vedhæfter et billede af dit smykke - så skal jeg nok kigge på det og vurdere, om det er noget, jeg kan pudse op.

Ridser og overfladeslid vil ikke være en reklamation og derfor ikke noget, jeg kan pudse op uden betaling.

 

Hvordan passer jeg bedst muligt på mine smykker?

For bedst muligt at bevare smykkets smukke glans og udseende frabedes træning, rengøring, badning samt at sove iført smykket. Ligeledes er det en god ide at tage sine smykker af, når man ifører sig hudplejeprodukter som diverse cremer samt hårprodukter, da flere af disse produkter indeholder svovl, hvilket giver smykket et mere mørkt og mat udseende.

Den absolut bedste måde at opbevare sine smykker på er i sine Camille Brinch smykkeæsker, som smykket kommer i, da det skåner dit nye smykke mod direkte sollys samt svovlbrinte fra luften, og det er desuden altid en god ide at opbevare sine smykker separat, så de ikke gnider og ridser op mod hinanden.

 

Mine sølvsmykker er blevet sorte - hvorfor og hvad gør jeg?  

Sølv er et ædelmetal og reagerer derfor hverken med vand eller atmosfærisk luft, men da vi har svovlbrinte her i luften, kan dette gå ind og reagere med sølv og få det til at anløbe. Det vil sige at det enten bliver mat og gulligt eller mørkt eller endda helt sort. Dette kalder man også at smykket oxiderer. Denne oxidering kan man for det meste godt selv rense af ved at følge den guide jeg har skrevet under spørgsmålet “Hvordan renser jeg mine smykker?”.

 

Jeg kan ikke passe smykket, jeg har modtaget - hvad gør jeg?

Fra den dag, du modtager smykket, har du altid 14 dage til at ombytte dit Camille Brinch smykke.
Alt du skal gøre er at printe returformularen, som du finder i toppen af min hjemmeside og skrive hvilken størrelse, du ønsker at ombytte til. Herefter sender du den udfyldte returformular sammen med smykket, som skal ligge ligesom du modtog det, til mig på nedenstående adresse:

Guldsmedgade 28, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Så snart jeg har modtaget dit smykke, sender jeg et nyt smykke i din rigtige størrelse retur til dig.

Hvis du stadig ikke kender din størrelse, kan du finde hjælp i min størrelsesguide, som du finder i toppen af min hjemmeside.

 

Hvordan returnerer jeg mine smykker?

Hvis du har modtaget et smykke, som du ikke ønsker alligevel, skal du printe og udfylde returformularen, som du finder i toppen af min hjemmeside. Denne skal sendes sammen med smykket til mig inden for 14 dage efter du modtog det. 
Når jeg har modtaget smykket og tjekket, at det er i samme stand, som da jeg sendte det til dig, refunderer jeg pengene. Der kan gå op til 5 bankdage før pengene er retur på din konto. Oftest tager det kortere tid, men det afhænger af bank og korttype. Du modtager en mail, så snart jeg har sat refunderingen i gang.

 

Hvilke materialer er smykket lavet af?

Alle Camille Brinch smykker er lavet af 925 sterling sølv, hvoraf nogle bliver forgyldt med et tykt lag 18 karat forgyldning.

 

Hvor lang tid går der, inden jeg modtager min ordre?

Det forventes, at der i Danmark i december går 1-3 hverdage indtil du har smykkerne i din postkasse eller i den pakkeshop du har valgt. 
I resten af Europa er den forventede leveringstid 3 - 10 hverdage.
 

Kan jeg tracke min pakke?

Ja det kan du godt. Jeg sender med fragtselskabet DAO, som giver dig mulighed for at tracke din pakke undervejs. Du vil både modtage en mail og sms med tracking-nummeret, når pakken bliver afsendt.

 

Jeg har modtaget en forkert størrelse - hvad gør jeg?

Hvis du har modtaget et smykke i en størrelse, du ikke kan passe, skal du udfylde den returformular som du finder i toppen af min hjemmeside. Her skriver du hvilken størrelse, du har nu og hvilken størrelse, du gerne vil ombytte til. Den seddel sender du printet ud sammen med smykket til mig. Når jeg har modtaget det, laver jeg det i din rigtige størrelse og sender retur til dig.

Du får en mail og sms fra fragtselskabet DAO så snart, jeg har sendt det retur til dig.

Hvis du bor uden for Danmark, sender jeg pakken retur med Postnord.

 

Min forgyldning er slidt af - hvorfor er den det?

En forgyldning er en overfladebelægning på sølvet - derfor vil den altid blive slidt af ved brug.

Fingerringe og armbånd er de mest udsatte smykker, da de kommer i kontakt med flere ting samt andre ringe. Under ”Hvordan passer jeg bedst muligt på mine smykker?” kan du finde gode tips til, hvordan man forsinker denne proces. Den forhastes fx hvis smykket kommer i kontakt med forskellige væsker samt hvis det ikke bliver opbevaret blødt og isoleret.

Jeg vil altid kunne forgylde Camille Brinch smykker igen fra 250 kr + fragt (fragten er 35 kr hos DAO).

 

Leverer du uden for EU?

Nej jeg leverer kun mine smykker til lande indenfor EU.

Hvis du har spørgsmål omkring levering er du velkommen til at skrive til mig på 

info@camillebrinch.dk.