Jeg giver gratis levering, og du har 30 dage til returnering og ombytning af alle mine smykker

Indkøbskurv

Du har 0 smykke(r) i kurven

Er smykket til en gave?
Se din kurv
Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

Køb af returlabel

Hvis du ønsker at sende dit smykke ind til mig, så kan du købe en returlabel herunder:

  1. Pak smykkerne forsvarligt ind i den emballage, som du har modtaget smykkerne i (plastikpose, silkepose og smykkeæske)
  2. Vedlæg en seddel hvori du beskriver dit ønske med smykket
  3. Køb et returlabel og fastgør det på pakken. Du kan købe dit label eller en labelless kode igennem min returportal, som du finder ved at klikke på knappen nedenfor. Koden er gyldig i 6 dage.
  4. Indlever det i en DAO pakkeshop. Se en liste over alle DAO pakkeshops

Ved ombytning

Når jeg har modtaget smykket og tjekket, at det er i samme stand, som da jeg sendte det til dig, håndterer jeg din ombytning. Lige nu på grund af Corona sætter jeg din ombytning i karantæne, og mit Customer Care Team håndterer derfor først din pakke 3 døgn efter modtagelse. Det gør jeg for at passe på dem. Jeg tror stadig, at vi når at håndtere dem inden for de 7 hverdage, men jeg vil blot lige informere dig om, at der kan være en lille forsinkelse på ombytningen. Leveringen vil foregå som normalt.

Når din ombytning er i systemet, vil der gå 2-4 hverdage, før du modtager den. Når vi har pakket den, vil du få en mail, hvor du kan begynde at spore din pakke. Der kan godt gå et par timer, før linket er aktivt.

Ved returnering

Når jeg har modtaget smykket og tjekket, at det er i samme stand, som da jeg sendte det til dig, refunderer jeg pengene til den konto, købet er foretaget på. Normalvis tager det 3-5 bankdage, men en refundering kan tage op til 10-14 bankdage fra jeg behandler din refundering. Du modtager en mail, så snart jeg har sat refunderingen i gang, efterfølgende er det op til din bank at godkende overførslen.

Ønsker du ikke, at pengene refunderes til den konto, hvor købet er foretaget, kan jeg tilbyde et digitalt tilgodebevis, som jeg sender til din mail. Hvis du ønsker dette, så krydser du bare det af i returformularen.

Åbn printvenlig version

returseddel

Handelsbetingelser

Afvis

Accepter

Which shop do you want to visit?

Get a notification, when I launch my global site

Right now I'm only shipping to the EU.

Terms and Conditions

Yes, I'd like to be a part of Camille's jewellery universe and receive inspiring news about collections, exclusive pre-releases, discounts and other marketing-related news about Camille's products via e-mail.

Accept

Cancel