Returformular (denne skal printes og ligges ved returforsendelsen)

Ofte stillede spørgsmål:
Hvordan ombytter jeg et smykke?

Fra den dag, du modtager smykket, har du altid 14 dage til at ombytte dit Camille Brinch smykke, så længe smykket ser ud som da du modtog det, du må altså gerne prøve smykket på, men brugte smykker ombyttes ikke. Er dit smykke forgyldt skal det sendes til mig i den lille plastpose du fik det i. 

Alt du skal gøre er at printe retur- og ombytningsformularen, som er herunder. Her skal du angive den nye størrelse og så sender du smykket og returformularen til:

Camille Brinch Jewellery ApS
Guldsmedegade 28, 1.
8000 Århus C

Det er vigtigt du sender pakken med hjemmeomdeling og ikke til en pakkeboks eller lignende.

Så snart jeg har modtaget dit smykke, sender jeg et nyt smykke i den nye størrelse retur til dig. Jeg bestræber mig på at sende du har det nye smykke 1-3 hverdage efter ombytningen er blevet behandlet

Hvis du stadig ikke kender din størrelse, kan du finde hjælp i min størrelsesguide, som du finder i toppen af min hjemmeside.

 

Hvordan returnerer jeg et smykke?
Hvis du har modtaget et smykke, som du ikke ønsker alligevel, skal du printe og udfylde returformularen, som du finder herunder. Denne skal sendes sammen med smykket til mig, så jeg har det i hænde inden for 14 dage efter modtagelsen. 

Når jeg har modtaget smykket og tjekket, at det er i samme stand, som da jeg sendte det til dig, refunderer jeg pengene. Der kan gå 1-3 bankdage før pengene er retur på din konto. Oftest tager det kortere tid, men det afhænger af bank og korttype. Du modtager en mail, så snart jeg har sat refunderingen i gang.

 

Hvordan sender jeg til dig?
Hvis du vil ombytte eller returnere et smykke skal du sende det til:

Camille Brinch Jewellery ApS
Guldsmedegade 28, 1.
8000 Århus C

Det er dig der betaler for returfragten af smykket til mig. Du må selv bestemme hvilket fragtfirma, du sender det med, og det skal dog sendes med hjemmeomdeling, da der bliver ikke afhentet pakker i Pakkeshops og lignende.

Fragten af det nye smykke fra mig til dig betaler jeg.

 

Ombytning
Ombytning