Returformular (denne skal printes og ligges ved returforsendelsen)

Ofte stillede spørgsmål:
Hvordan ombytter jeg et smykke?

Fra den dag, du modtager smykket, har du altid 14 dage til at ombytte dit Camille Brinch smykke, så længe smykket ser ud, som da du modtog det. Du må altså gerne prøve smykket på, men brugte smykker ombyttes ikke. Er dit smykke forgyldt skal det sendes til mig i den lille plastpose, du fik det i. 

Alt du skal gøre er at printe retur- og ombytningsformularen, som er herunder. Her skal du angive den nye størrelse og så sender du smykket og returformularen til:

Camille Brinch Jewellery ApS
Guldsmedegade 28, 1.
8000 Aarhus C

Det er vigtigt du sender pakken med hjemmeomdeling og ikke til en pakkeboks eller lignende.

Så snart jeg har modtaget dit smykke, sender jeg et nyt smykke i den nye størrelse retur til dig. Jeg bestræber mig på at sende så du har det nye smykke 1-3 hverdage efter ombytningen er blevet behandlet

Hvis du stadig ikke kender din størrelse, kan du finde hjælp i min størrelsesguide, som du finder her .

 

Hvad gør jeg, hvis det smykke jeg ønsker ombyttet til, er dyre eller billigere end det smykke, jeg har købt?

Ønsker du at ombytte til et smykke, der er billigere end det smykke, du har købt, refunderer vi det resterende beløb tilbage til den konto, du har brugt ved købet. 

Ønsker du at ombytte til et smykke, der er dyre end det smykke, du har købt, sender vi et betalingslink til den mail, du har opgivet ved købet, hvor du nemt og hurtigt kan betale differencen. Når du har betalt og bekræftet via mail, sender vi det nye smykke afsted til dig. 

 

Hvordan returnerer jeg et smykke?
Hvis du har modtaget et smykke, som du ikke ønsker alligevel, skal du printe og udfylde returformularen, som du finder herunder. Denne skal sendes sammen med smykket til mig, så jeg har det i hænde inden for 14 dage efter modtagelsen. 

Når jeg har modtaget smykket og tjekket, at det er i samme stand, som da jeg sendte det til dig, refunderer jeg pengene. Der kan gå 1-3 bankdage før pengene er retur på din konto. Oftest tager det kortere tid, men det afhænger af bank og korttype. Du modtager en mail, så snart jeg har sat refunderingen i gang.

 

Hvordan sender jeg til dig?
Hvis du vil ombytte eller returnere et smykke skal du sende det til:

Camille Brinch Jewellery ApS
Guldsmedegade 28, 1.
8000 Aarhus C

Det er dig, der betaler for returfragten, når du sender smykker retur til mig. Du må selv bestemme hvilket fragtfirma, du sender det med, men det skal dog sendes med hjemmeomdeling, da der ikke bliver afhentet pakker i pakkeshops og lignende.

Fragten af det nye smykke fra mig til dig betaler jeg.

 

Ombytning
Ombytning