Jeg giver gratis levering og 30 dage til returnering og ombytning af alle mine smykker

Indkøbskurv

Du har 0 smykke(r) i kurven

Job: E-commerce Customer Care Assistant i Aarhus

Vi søger pr. 13/8/2019 ikke flere kandidater til stillingen.

E-commerce Customer Care Assistant søges til aarhusiansk smykkebrand

Camille Brinch Jewellery er et Aarhus-baseret smykkebrand grundlagt i 2016. De seneste tre år er fløjet afsted, og vi har nu brug for én mere til vores Customer Care team, som brænder for at give den bedste oplevelse til vores mere end 20.000 glade og loyale kunder.

Arbejdsopgaver

Vi søger en smilende, serviceminded, og struktureret Customer Care Assistant til at hjælpe os i vores team. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at: 

Din profil

Det er vigtigt for os, at du er positiv og imødekommende og altid forsøger at sætte dig i vores kunders sted. Vi søger derfor en kollega der:

Vi tilbyder

Hos Camille Brinch Jewellery tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at komme med tidligt på rejsen i en hurtigt voksende virksomhed. 

Vi værdsætter et uformelt miljø, hvor vi alle bidrager fagligt såvel som socialt. Vi ønsker en kollega, der trives i et ungt, tæt og dynamisk team. 

Om Camille Brinch Jewellery

Camille Brinch Jewellery er et smykkebrand grundlagt i 2016 af smykkedesigner og iværksætter Camille Brinch. Smykkerne udføres i eksklusiv kvalitet udelukkende af sterling sølv, 18 karat forgyldt sterling sølv og ren guld. Camille inspireres blandt andet af historiske referencer, som hun nyfortolker i overensstemmelse med egen brandidentitet. Med inspiration fra modeverdenens gadebillede innoverer hun tidens trends. Smykkerne kendetegnes ved det rå og massive udtryk med en feminin kant, der afspejles i de blanke overflader og enkle, men betydningsfulde detaljer. 

Om stillingen

Stillingen er fuldtid og arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i hverdage i tidsrummet 08.00 - 16.00.

Løn forhandles efter kvalifikationer, hvortil pension kommer oveni. Din arbejdsplads vil være på vores kontor i Guldsmedgade 28, 1. sal i Aarhus C.

Er det dig, vi leder efter? 

Er du interesseret i denne stilling, så send din ansøgning til os igennem Jobindex via linket herunder. Vi holder løbende samtaler, da vi håber at finde vores nye kollega med start 1/9 eller senest 1/10 2019.

Fristen for at sende din ansøgning til os er d. 9/8 2019. 

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte E-commerce & Customer Care Manager Josefine på Josefine@Camillebrinch.dk

Søg stillingen via Jobindex her.
Handelsbetingelser

Accepter mine Handelsbetingelser for at gennemføre din ordre.

Afvis

Accepter